Stanovisko společnosti SYNER k materiálu na téma „Spalovna“ uveřejněném na www.nasliberec.cz a v předvolebním tisku téhož názvu. Stavební společnost SYNER, s.r.o., se opět stala terčem ve vrcholící předvolební kampani. Občanská sdružení Čmelák a Krajské a protikorupční pracoviště (KPKP) znovu napadají naši společnost a opětovně překrucují fakta. Uvádějí zcela nepravdivou informaci, že „Spalovnu postavil za 1,7 miliardy korun Syner.“ Libereckou spalovnu pro společnost Termizo, a.s., stavěla v roli generálního dodavatele ŠKODA TS, spol. s r.o. (IČ:47718536). SYNER byl jedním ze subdodavatelů, rozsah stavebních prací činil cca 299 miliónů korun. Podobných nepravd a lží je v uvedených materiálech více. Nejen z tohoto důvodu jsme autory blamáže i provozovatele webu vyzvali, aby uváděli pouze fakta, lži odstranili a přestali s dehonestací jména naší společnosti. Styl komunikace, který provozují sdružení Čmelák a KPKP jsou pod našimi rozlišovacími schopnostmi, nicméně je jasné, že tato sdružení překročila zákonné hranice. Ing. Martin Borovička jednatel SYNER, s.r.o.