Rekonstrukce části nižší budovy přiléhající k výškové budově Libereckého kraje. V budově je v přízemní části vybudováno kryté parkoviště, v patře kanceláře se sociálním zázemím a kuchyňkou a dále se zasedacím sálem. Tento prostor lze využívat variantně využitím mobilních akustických příček jako jeden velký nebo až tři menší sály. Jsou zde instalovány speciální obklady stěn a stropů s akustickými parametry na nejvyšší technické úrovni, technologické vybavení je dimenzováno pro variantní typy využití s nejvyššími nároky včetně překladatelské místnosti, místnosti zvukaře a díky plnoplošné zdvojené podlaze nabízí i výstupy pro počítačovou a ostatní elektroniku. Samozřejmostí je zázemí pro přípravu občerstvení a šatny pro příchozí. Rekonstruováno bylo i přístupové schodiště, komunikační prostory, spojovací krčky do výškové budovy a výtah.